VDS Sunucu – VDS Server

VDS Sunucu Kiralama
Fiyatlar / Ödeme
AMD Ryzen™9 3900X
Intel® Xeon® X5675
✓ Sunucu Paketleri
✓ TeamSpeak 3
✓ 1500 Gbit DDoS Koruması
✓ Forum Reklam
✓ Discord Reklam
VDS Server Kiralama
Öne Çıkan Özellikler
Otomatik Kurulum
Ürün anında kuruluma alınır, hatasız şekilde otomatik olarak oluşturulur.
Profesyonel Destek
Gelişmiş destek sistemi ile çözülmeyen sorun yoktur.
Sunucu Yöneticisi
Tek tuş ile tüm oyun sunucularını kolayca kurabilirsiniz.
DDoS Koruması
1.5 Tbit/S DDoS Koruması ve Özel saldırı koruma sistemi.
Tecrübe
Yazılımsal ve Donanımsal olarak en iyi hizmetler.
Hizmet Değiştirme
İstediğiniz zaman tek tuş ile hizmet değiştirebilirsiniz.
Alacağınız tüm hizmetleri en ince detayına kadar önceden görebilirsiniz.
Donanım
Ryzen 9 / Ryzen 7 / Xeon 5675
M.2 Nvme / EVO / QVO
DDR3 / DDR4 / ECC
15K RPM SAS/SATA RAID 0
Ortak Özellikler
✓ DDoS Koruması
✓ %99.9 Uptime
✓ 10Gbit UpLink
✓ Alt Kullanıcı
✓ Sınırsız Slot
✓ Discord Reklamı
✓ SubDomain
✓ İade Garantisi
✓ Müşteri Yetkisi
✓ Ücretsiz Paketler
✓ Otomatik Kurulum
✓ Tüm eklentiler
✓ Oyun Değiştirme
✓ Sunucu Yöneticisi
✓ Mobil Kontrol
✓ Ücretsiz Kurulum
✓ 7/24 Destek
✓ Kolay Yönetim
✓ Temiz IP
✓ Mobil Erişim
✓ Yazılım Güncelleme
✓ Hızlı Yardım
✓ Gaming Donanım
✓ Saldırı Kontrol Paneli
✓ Forum Reklamı
✓ FTP / MYSQL
✓ 22 İşletim Sistemi
Sık Sorulan Sorular
VDS Sunucu Kurulum Süresi Nedir?
VDS Sunucu Kiralama hizmeti otomatik kurulum özelliğine sahiptir. VDS Sunucu ödemesi tamamlandıktan 1 saniye sonra müşteri panelinizde ürününüzü kullanmaya başlayabilirisiniz.
Ücretsiz sağlanan özellikleriniz nelerdir?
VDS Sunucu Kiralama alanında tercih edilmemizin en büyük sebebleri;
Tamamen ücretsiz olarak 1.5 Tbit/s DDoS Koruması, SSD Alt Yapı, 10 Gbit Uplink, Tek tuş ile tüm oyun sunucuları ve hosting sistemlerinin kurulabilmesi, Özel VDS Sunucu kontrol paneli, uygun fiyat ve yüksek performanstır.
TUCHost Sunucu Yöneticisi ne işe yarıyor?
TUCHost.com’un müşterilerine özel olarak kullanımlarını kolaylaştırmak amacı ile kodladığı bir uygulamadır. Uygulama VDS (Sanal Sunucu) içerisine ücretsiz olarak kurulur. Programın amacı 10 larca oyunun sunucusunu tek tuş ile kurabilmeniz ve en sık kullanılan uygulamalara tek tuş ile ulaşabilmenizdir. Ayrıca son güncellemeler ile birlikte artık hosting sistemlerinide desteklemektedir.
VDS server kiralama hizmeti daha sonra yükseltilebilirmi?
Evet, aldığınız VDS sunucu kiralama hizmetini satın almanızın üzerinden kaç gün geçtiği farketmeden istediğiniz zaman yükseltebilirsiniz.
VDS server kiralama hizmetinde destek veriyormusunuz?
Evet, destek ekibimiz ve hizmetimiz bulunmaktadır. Teslim aldığınız VDS sunucu kiralama hizmeti ile ilgili her konuyu bizlere danışabilirsiniz. VDS sunucunuz hakkında yardım almak için sitemizin sağ alt tarafında bulunan canlı destek modülünü kullanabilir veya sitenin altında “footer” bölümünde belirtilen discord adresimize gelerek VDS sunucu yardımı alabileceğiniz tüm alanları görebilirsiniz.
SİZE SAĞLANAN TÜM ÖZELLİKLERİN DETAYLI AÇIKLAMASI
Ürünü almadan önce tüm sağlayacağımız özellikleri , sistemleri , tüm teknik detayları ve panel görüntülerimizi kısacası alacağınız her bir özelliği en ince detayına kadar görmek istermisiniz?
VDS Hakkında
ÖZET:
Virtual Dedicated Server (Vds) Nedir? Vds açılım olarak ” Virtual Dedicated Server ” cümlesinin baş harflerinden oluşmaktadır. Vps paketlerde donanımı kullanan işletim sistemi tektir. Yalnız VDS de ise bu durum farklıdır. Her kullanıcı için donanımı kullanan bir işletim sistemi vardır. Örneğin sunucuda bölünen Ram miktarı tümü ile o kullanıcıya atanır. ( Ram miktarı, kullanılmasa bile kullanıcıya atanır. ) Böylece sanal yöntemdeki ram kısıtlamalarının önüne geçilir.
VDS hakkında detaylı bilgi
Virtual Hosting, Web sunucusunun yazılımsal olarak bölümlere ayrılarak, her kısmın birbirinden özerk, terminal (sunucu) gibi çalışmasına olanak sağlayan hosting türüdür.
Bir alan adına birden fazla IP numarası atanabilir. Bu yoğun talep olan hallerde geçerlidir. Wikipedia.org, yahoo.com, google.com gibi adreslerde bu çok olur. Ama daha yaygını, birçok alan adı tek bir IP’ye atanabilir; birden fazla domain tek bir sunucuda çalıştırılabilir. Buna da “Sanal Evsahipliği” (Virtual Hosting) denir. Shared hostingden farkı, müşterisine sunucusu üzerinde çok daha fazla kontrol imkânı sağlamasıdır. 2 Tür Virtual Hosting bulunmaktadır;
1- Virtual Private Server (Vps) Nedir? Vps açılım olarak ” Virtual Private Server ” cümlesinin baş harflerinden oluşmaktadır. Türkçedeki tam karşılığı Paylaşımlı Özel Sunucu anlamına gelmiştir. Buradaki mantık aynı sistem içerisinde ortak ram ve disk kullanımıdır. Yalnız ram ve disk i kullanan bu ortak sanal sunucu grubu birbirinden bağımsız çalışmaktadır. Zaten Gerçek Sunuculardan (yani dedicated) farkı da aynı donanımı birden fazla sanal sunucunun kullanabiliyor olmasıdır. Dedicated gibi fazla performans gerektiren hizmetleri karşılamaktansa, düşük maliyetde düşük ram kullanan web hizmetlerinde sanal sunucular kullanılır. Hem ücret olarak çok uygundur hem de talep ettiğiniz sistemi karşılayacak kadar değere sahiptir.
2- Virtual Dedicated Server (Vds) Nedir? Vds açılım olarak ” Virtual Dedicated Server ” cümlesinin baş harflerinden oluşmaktadır. Vps paketlerde donanımı kullanan işletim sistemi tektir. Yalnız VDS de ise bu durum farklıdır. Her kullanıcı için donanımı kullanan bir işletim sistemi vardır. Örneğin sunucuda bölünen Ram miktarı tümü ile o kullanıcıya atanır. ( Ram miktarı, kullanılmasa bile kullanıcıya atanır. ) Böylece sanal yöntemdeki ram kısıtlamalarının önüne geçilir.
Kimlere hitap eder?
VDS ihtiyacı bulunan oyun sunucusu açacak veya hosting barındıracak herkese hitap edebilir.